Доставката се извършва основно със СПИДИ, като тя е безплатна при доставка до офис или автомат. До адрес цената на доставката е според условията на СПИДИ. При желание от ваша страна може да изберете и ЕКОНТ, като изрично уточните това в полето”Бележки към поръчката”.

Плащането е с наложен платеж при получаването, като имате опция за преглед преди това. Възможно е, ако желаете да извършите плащането и по банкова сметка.

Гаранцията за частни лица е 10 години, а за юридически е 1 година. За целта е необходимо приспособлението да се използва и съхранява правилно. Съхранява се на сухо място без пряка слънчева светлина, при температура между 0 и 30 градуса по Целзий. Приспособлението се използва винаги от двама души, като се избягва триене на колана по земята, замърсяването на коланите с всякакви субстанции, които могат да го увредят, и повдигането на предмети по тежки от 500 кг.

Връщането е за ваша сметка и може да го направите в срок от 30 дни от покупката, като приспособлението не трябва да е увредено и да е в същия вид, в който е било закупено.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.